MoreForum Support
Current Time UTC-8:00,05/21/2018 12:13:55Return To List 
  Views : 240   Reply : 0
Author Message
 Post Subject: nike sneakers  
App Download Posted At: 02/07/2017 18:24:03 1#
4
Score

  • Follows: 0
  • Fans: 0
  • Posts: 4

Connected: 02/09/2017

Offline

Het is tijd dat de Vandaal Hoge nike sneakers enkele mededeling met deze speciale editie releases, don t je denkt? De Vandal is zeker een van de slaper hits van de jaren 80 is een tijdperk dat vandaag de dag s NSW klassiekers produceert als de Air Force 1, Dunk, Court Force, enz., Maar de Vandal in geslaagd om zijn weg elleboog in de kijker dankzij een reeks van ingetogen releases zoals de Tearaway gewrichten door Geoff McFetridge, dat paars canvas / zilver swoosh joint co.jp (en die beroemde foto van Niketalk OG hoofden weten waar we het over hebben), en nog meer dat eerlijk don t krijgen de rekwisieten ze verdienen . Betekent dit Area 72 genoeg om de Vandal terug naar de top te stimuleren? Check de gallery hieronder en laat ons weten als u bent het streven naar deze volgende week.A model dat d vrijgegeven met relatief rustig in huis ontwerpen en een paar van Liberty London samenwerkingen, de Nike WMNS Dunk Sky High maakte een grote plons dit week toen de stad Pack kwintet werd geopenbaard.

En in gedachten houden dat sociale status alleen is de rapportage van voorraad van deze drie paren op het moment, dus de vijf afzonderlijke stijlen up zou kunnen worden verdeeld over afzonderlijke retailers in de land.Looking in deze nieuwste versie, kan men hulp t maar vraag me af wat er zou gebeuren als sommige van Nike Sportswear s basketbal klassiekers nam de Engineered Mesh upgrade. Deze nieuwe Nike Air Flight 89 lijkt NSW s Sunrise Pack van EM updates dankzij de combinatie van zwart en Bright Citrus, waarvan nike internationalist heren de laatste lijkt bijzonder duistere (of dawn-y, zoals het geval kan zijn) in deze beelden. Neem een kijkje hieronder, laat het ons weten hoe deze te vergelijken met de kleurstellingen we zagen in 2012 en de stok met Sneaker Nieuws als we de aanpak van de March release. 2012 s Nike Air Vortex VNTG Summer Pack, drie prominente opvallend hoog contrast kleurstellingen. De overige twee zijn relatief gematigd met een monotone suède en nylon mix, waardoor deze nieuwste pair ergens in het midden of dichter bij het laatste duo. Zelfs met de gerichte kleurbereik, kunnen ze de sterkste stijl tot op heden dank mesh op de teen en een beetje meer variatie in groene tinten boven.

Deze zijn meer traditionele in hun benadering van colorblocking, maar hebben nog steeds een verbinding met Nike Sportswear s Vintage Blazer Mid dankzij het gebruik van een zig-zag tong tag die echo details op ten minste twee komende 77 Mids. Dit paar heeft ook een soort bizarro Air Jordan 1 blik dankzij de koppeling van Chicago Bulls kleuren en zwellen Swoosh plus-gum bodem gevulkaniseerd zool, dus een kijkje hieronder en laat ons weten hoe deze te vergelijken met de klassieke cupsoled Dunk.The Nike Dunk Sky High is een steeds populairder silhouet als te laat, met dames op de sneaker scene te genieten van de gelegenheid te halen wat WMNS exclusives. De laatste groep om nieuws te maken is dit vijf sneaker Stad Pack, een groep die haar wereldwijde uitrol zal beginnen morgen. Vrijdag 9 februari markeert de komst van de New York pair-the blackout colorway aan de linkerkant van de bovengenoemde groep. Daarna is er is de London (16 februari), Milaan (23 februari), Parijs (2 maart) en Tokio (19 maart) releases die langzaam hun weg over de hele wereld.

De Nike Kobe 8, dat is op zijn manier voor de 2013 NBA All-Star weekend wordt steeds opgevoerd dan de standaard aanbod via haar looks en de technologie binnen. Er is voor de hand liggende op het gebied van het voormalige het wervelende Jupiter te kijken roodachtig oranje graphics knuffelen het ontwerp. En dan is er nog de opname van de Nike + technologie voor de laatste, een primeur voor Kobe s achtste handtekening shoe.Kobe Bryant was uit voor bloed toen hij ging op die gekke scheur tegen de New Jersey Nets afgelopen Tuesday.The spel werd vastgebonden met slechts enkele momenten verlaten in het spel, maar Kobe en de bemanning haalde de w dankzij Black Mamba s nadrukkelijke dunks en late-game scoren. Zal hij en Lakers in staat consequent te blijven en bereiken de play-offs? asics gel lyte 3 dames zwart Het is zeker op zoek is naar die manier, en hoe ziek zou het zijn als Kobe Bryant Black Mamba zijn zesde ring won in het Jaar van de Slang? Spreken van die, deze derde release van de Nike Basketball Jaar van de Slang Pack is nog steeds dreigende en met een release datum in de Verenigde Staten binnenkort, nog eens kijken naar deze aankomende release is een kijkje waard. Meer hoeken van de Nike Kobe 8 System Jaar van de volgende Snake, dus neem een kijkje en nike internationalist dames sale blijf op de hoogte te Sneaker Nieuws voor versie updates.

LikeLike 0
    Recently Viewed:

Ivo11111
09/05/2017

leopardos
08/05/2017

WebsterBach
02/06/2017

Top

Sign in before reply  Sign in  |  Sign up

All Right Reserved: MoreForum Support.   Contact Us.  Report App Powered by Moreforum.com