MoreForum Support
Current Time UTC-8:00,12/16/2018 20:33:36Return To List 
  Views : 638   Reply : 0
Author Message
 Post Subject: nike air max  
App Download Posted At: 01/07/2018 19:20:51 1#
6
Score

  • Follows: 0
  • Fans: 0
  • Posts: 3

Connected: 01/06/2018

Offline

For nylig set på nike air max Air Max 95, Air Huarache Ultra og Air Force 1 Ultra Flyknit Mid, er det palme grønne tema nu fremtrædende på det klassiske Nike Air Force 1 Low. Det er også en yndlings æstetik, sneakers s øverste består af glat ruskind dækket i den afgrænsende nuance, mens premium hvide læder anvendes til Swooshes og hælfanen. Yderligere hvid er implementeret på den indre beklædning, tungen branding og mellemsål enhed for at skabe en simplistisk to-tone profil samlet. Alle klæbte en palme grøn ydersål for at afslutte det hele, du kan købe dette par hos udvalgte Nike-forhandlere i udlandet først. En stateside udgivelse er nært forestående.

Efter at have kigget på Nike Air Max Tavas sorte hvide farvebane for nogle dage siden, returnerer Nike Sportswear-silhuetten med lidt mere farve til det nye år. Denne gang bliver Tavas færdiggjort i en overvejende hvid øvre med sort detaljer om Swoosh branding og ydersål. Den tapede nike sko mesh øvre er derefter færdig med en fed patch af Paramount Blue på hælen og hæl pull tab. Vil du have cop eller pass? Lad os vide i kommentarerne nedenfor og se efter, at de lander hos udvalgte forhandlere i den nærmeste fremtid.

Vi ved, at Kanye holder begge sine børn snoet i nike air hans seneste adidas Yeezy sneaker, men vidste du, at de også plejede at bære Nike Yeezys? Jeff Staple har for nylig skrevet det billede, du ser ovenover af et tobarnspar af Nike Air Yeezy 2 Red Oktober, at Kanye specielt havde lavet nordpå, da Ye stadig var hos Swoosh. Ifølge Staple er dette et af få, der blev lavet for Nord.

Næste op for Nike Air Zoom Pegasus er denne helt nye Stadium Green farvevej, der formår at give sneaker et flot modigt udseende til et ellers temmelig subtilt farveskema. Den klassiske Nike 90 s løber kommer påklædt i en hvid øvre accenterede nike air huarache pænt ved ovennævnte Stadium Green og Matte Silver placeret i områder som mudguard, Nike Swoosh, eneste enhed og branding. Konstruktionsmæssigt er den lavet af en præget quiltet ripstop nylon øvre med læder hits placeret på mudguard og hæl panel. En tapet syntetisk er noteret på Nike Swoosh på panelet og hæle alt sammen mens du sidder på toppen af en Air Zoom-enhed. Kig efter disse hos udvalgte forhandlere over hele verden.

Hvad? Du troede, at bare fordi Nike udgav Roshe 2, var de alle sammen med Roshe One? Nej, Nike ser modellen som en klassiker og ser ud til at bevæge sig fremad med det. Op næste er denne kvinders farvevej, der tilfældigvis rocker en totonet øvre. Lad os kigge nærmere. Nike Roshe Run er konstrueret af mesh og leveres med en Legion Green-base, der accentueres af Lava Glow placeret på snørebåndene, tungen branding og Nike Swoosh tapet branding. Afslutningen af udseendet er en ren White Roshe sole enhed. Du kan nu finde disse hos udvalgte internationale forhandlere. Hed? Lad os vide, hvad du synes i kommentarerne nedenfor.

Nike Roshe Two Leather vender tilbage i en ny farvelægning til 2017, da den tidligere blev tilbudt i tan, sorte og grå farveveje i løbet af september. Mens nike free det også tilbydes i sine originale og flyknit konstruktioner, danner denne udgave en mere præmie og livsstil -indstillet æstetik med sin læderkonstruktion. Grå / offwhite dækker simpelthen den rene komponent, mens den er detaljeret med matchende elementer som prægede Swooshes, snørebånd og søm. Andre bemærkelsesværdige detaljer omfatter vachetta tan læder hæl pull tabs og metallic guld spids tips til et strejf af luxe flair. Endelig en to-tone fuld længde sål enhed, der fremhæves af en tyggegummi ydersål finish af den slanke profil overall.You kan købe dette par hos udvalgte Nike forhandlere i udlandet nu, mens en stateside udgivelse er overhængende.

LikeLike 0
    Recently Viewed:

ToddTwain
01/06/2018

Top

Sign in before reply  Sign in  |  Sign up

All Right Reserved: MoreForum Support.   Contact Us.  Report App Powered by Moreforum.com